Over Ons

Deze website is een initiatief van Rood Fluweel.

Rood Fluweel maakt ticketsoftware voor theater. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten beter te ondersteunen.  

Met "IkHouVanTheater" proberen we theaters en toneelgezelschappen te ondersteunen in hun marketing.  Door acties op te zetten of door de krachten te bundelen door gezamenlijke acties.

rugzak cultuur op zakEén van deze gezamenlijke acties is deze website.  Hiermee willen we niet enkel nieuw publiek aantrekken naar theater en toneel, maar ook laten zien dat toneel en theater leeft in Vlaanderen.  En daar zijn we trots op.  Daarom lanceren we deze website op de cultuurmarkt van 31 augustus 2014.

Op de cultuurmarkt van 2014 starten we niet enkel de website, maar geven we onze theaterklanten ook rugzakjes die ze dan kunnen verkopen.  De kopers steunen hiermee de theaters.  Voor de cultuurmarkt van 2015 hebben we ook een fijne actie.

Als u ons wenst te contacteren kan dat:

post: Ik hou van theater (Dampee bvba), Borsbeeksebrug 6/64, 2600 Berchem
email: info@roodfluweel.be

PS: De klanten van Rood Fluweel hebben het voordeel dat het publiceren van de voorstellingen op www.ikhouvantheater.be helemaal automatisch gaat.  Een reden om Rood Fluweel te "liken op facebook".