Nog eens 't zelfde?
Bestel tickets

Nog eens 't zelfde?

Toneelgezelschap 't Kelderken

Welkom in “De Nieuwe Koninck”, al achttien jaar het volkscafé van Sonja en Jef, met zijn vaste stamgasten en andere min of meer toevallige cafébezoekers.

Elk heeft zo wel zijn ‘rare’ trekjes en zijn eigen problemen. Maar als het erop aankomt, komen ze toch samen naar buiten, solidair met elkaar.

En de kerstperiode maakt dat gevoel natuurlijk nog sterker…

Met dit blijspel kiest Toneelgezelschap ’t Kelderken nog eens voor werk van eigen Kemzeekse  bodem. Auteurs Benny Braem, Luc Samson en Sven Verhoosel zijn nu eenmaal goed bekend bij ’t Kelderken.

Hun feelgood-volkstoneel stond eigenlijk vorig najaar al op het programma. Dat is door corona niet kunnen doorgaan, zoals zoveel voorstellingen en evenementen. Maar geen probleem, nu de huidige toestand het wel toelaat, spelen we dit najaar gewoon toch “Nog eens ’t zelfde”…

Onder het goedkeurend oog van Annelies De Wolf vinden we deze acteurs achter en voor de toog en op de cafévloer: Saskia De Kraker, Katrien Van Hooste, Sofie Baert, Karen Mels, Klaartje Pauwels, Arno Van Oudenhove, Kurt Van Gucht, Jonas De Cauwer, Karel Van de Perre en Luc Strobbe.

NOG EENS ’T ZELFDE?

Omdat het mag. Omdat het kan.

Blijspel van Benny Braem, Luc Samson en Sven Verhoosel in een regie van Annelies De Wolf.