In 't zicht van de statie
Bestel tickets

In 't zicht van de statie

Theater Cartouche

Zit middenin het theaterstuk! Deze productie brengen wij u in onze foyer. Dit om de kracht en ziel van het stuk een extra boost te geven. En eerlijk gezegd, om het ook eens anders te doen. Een extra uitdaging voor cast en crew. Waan je in het café zelf. En drink tijdens het stuk rustig je drankje uit! Een waar theatercafé!!!

Een kroeg in de havenbuurt... Vlak bij een stationnetje... In- en uitlopende personages van allerlei pluimage, kleurrijk... zowel in hun kleding als in hun taalgebruik. De Macho, uiteraard aanwezig... 
De 16-jarige, door zijn vader ontgroend wordend... De pyromaan... De bekakte Engelsman... De brandweerman, na zijn uren autoverzekeringen verkopend en in zijn jeugd een begenadigd voetballer geweest (en nu nog blijft aanmodderen)... Allen lijken ze karikaturen, maar ze zijn zo écht, zo herkenbaar... 18 personages... Slechts 4 acteurs... Ze zullen de benen mogen insmeren... ... en het publiek de lachspieren ! In 2009 met succes in Theater Cartouche gespeeld in regie van Ludo Hellinx en wordt deze keer hernomen in regie van Nancy Shea.


Auteurs: Claude MEUNIER, Jean-Pierre PLANTE, Francine RUEL, Louis SAIA, Michel CÔTE, Marcel GAUTHIER en Marc MESSIER

Vertaling/bewerking: Rudi DELHEM

Regie: Nancy SHEA | Assistentie: Iris PETERS

Cast: Ron BOEUVELET, Benny BRACKE, Mike SCHUURMANS en Wim VERMEYLEN

Genre : komedie