Ideale Maten (try-out)
Bestel tickets

Ideale Maten (try-out)

Theater Cartouche

Met Frank Van Erum en Pieter Bamps!
RENZO uit Thuis!Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Gaan we ergens naartoe? En is er een goddelijk plan of zijn wij niet meer dan de speelbal van een volstrekt willekeurige aaneenschakeling van toevalligheden?

U heeft het zich ongetwijfeld ooit afgevraagd. Frank en Pieter niet. Zij leven hun onbenullig leventje tussen lege bierbakken en pizzadozen. Tot op een dag de bel gaat en een baby in een mandje aanspoelt op hun drempel. Voor Frank het resultaat van een uit de hand gelopen nacht. Voor Pieter het begin van een goddelijke missie om de wereld te redden van de ondergang.

Wat doen we aan de overbevolking? Kan empathie de wereld redden? Waarom hebben kinderen geen bijsluiter? Ligt geluk in grootse verwezenlijkingen of net in kleine dingen? En zijn Frank en Pieter nu de nieuwe Messias of cabaretiers met een uit de hand gelopen ego?

Deze en andere existentiële vragen vormen de leidraad voor een avondje muzikaal cabaret. En stel dat u bij het buitengaan het antwoord nog niet gevonden heeft, dan heeft u er op z’n minst eens goed mee kunnen lachen.