GHOST - De Musical
Bestel tickets

GHOST - De Musical

Toneel- en Musicalgroep BSO

Een verhaal over liefde die alle grenzen overwint...
 
New York... De stad van het succes, geld en macht! In die wereldstad werkt Sam als directeur van een grootse bank. Onder hem werkt zijn beste vriend Carl, en thuis woont hij in de liefdevolle omgeving van zijn vriendin en kunstenares Molly.
 
De drie zijn een gelukkig stel vrienden die alledrie het ideale leventje lijken te lijden. Sam heeft echter kopzorgen die hem beletten van ook een zorgeloos leven te lijden. Er zit een mol in het bedrijf die geld doorsluist, en Sam moet achterhalen wie. Daarnaast ontstaan er stribbelingen in zijn relatie met Molly. Om de één of andere reden kan Sam niet uitspreken dat hij Molly graag ziet, hoewel dat wel zo is, en dat leidt tot spanningen en onzekerheid.
 
Op een avondje stappen worden Sam en Molly overvallen en verliest Sam het leven. Hij komt terecht in een wereld van geesten en probeert Molly duidelijk te maken wat er gebeurd is. Zo komt hij in contact met sceance Oda Mae, die zichzelf (terecht) als oplichtster beschouwd heeft, maar er plots achter komt dat ze effectief contact kan maken met geesten (zoals Sam).
 
Op de koop toe komt Sam nog allerlei details te weten over zijn eigen dood, die zijn leven op aarde in een geheel ander daglicht plaatsen. Zo ontdekt hij onder andere dat zijn dood vermeden had kunnen worden en geen toeval was zoals hij en Molly vooreerst dachten... 

SCRIPT & LIEDTEKSTEN: Bruce Joel Rubin

MUZIEK & LIEDTEKSTEN: Dave Stewart & Glen Ballard

NEDERLANDSE VERTALING: Daniël Cohen


REGIE & ORKEST: Manu Jacobs
ZANGCOACH: Lies Jacobs
CHOREOGRAFIE: Stijn Vermeylen & Charlotte Boeykens