Almost Maine
Bestel tickets

Almost Maine

Noordteater

De liefde. Zo wondermooi, maar niet altijd zo eenvoudig. Sommigen lopen erin vast, anderen doen stommiteiten, …
Zo ook de bewoners van “Almost”, een fictief gehucht in het noorden van de staat Maine. Gewone mensen, zoals u en ik, die ver afgelegen van de rest van de wereld leven, in een betoverend winterlandschap, met weidse open hemels.
Ze laten u voor één avond in hun hart kijken, terwijl ze ervaren hoe breekbaar de liefde wel kan zijn. Één verkeerd woord of handeling kan alle hoop wegnemen, terwijl een gegrepen kans het tij terug kan doen keren! Ze staan op het punt uit hun dwaalspoor in de liefde te geraken, maar zijn er nog niet helemaal. En op deze avond, bij het verschijnen van het noorderlicht – dat wel eens meer magie met zich kan meebrengen – bereiken ze één voor één het belangrijke kantelmoment in hun zoektocht.

Zeer herkenbare situaties en stuk voor stuk ontroerende of hartverwarmende momenten, waarbij een kleine toevalligheid, een willekeurige ontmoeting of het juiste woord op het juiste moment, een wereld van verschil kan betekenen en het pad naar de liefde terug kan openen. Kleine pareltjes die een glimlach op uw gezicht zullen toveren.